Je kindje goed laten slapen kan best moeilijk zijn

Totdat je weet wat je eraan kunt doen!

Dit platform is dé oplossing voor ouders die behoefte hebben aan informatie en advies op één plek, maar geen volledig traject willen volgen.

Als lid geef ik jou al mijn adviezen die ik 1-op-1 ook geef, krijg jij alle tools om het slaappatroon van je kindje te verbeteren en vind je alle tips & tricks die je nodig hebt, van fase newborn tot 4 jaar.

“Zo'n ochtend dat je denkt: Ja, ik heb écht lekker geslapen!”
Hoe lang is dat geleden?l

Maar je klaagt niet (hardop), want die gebroken nachten horen er gewoon bij, toch? Say no more. Zo dacht ik ook. Maar zo hoeft het niet te zijn. Niet voor je kind, maar ook niet voor jezelf. 

En I get it: soms accepteer je dat iets ‘gewoon’ zo is. Dat dutjes niet altijd goed gaan en gebroken nachten met eindeloos wiegen en voeden erbij horen. Dat het nu eenmaal lang duurt voor je kindje de slaap vat en jij er bij moet blijven zitten.

Tot het écht niet meer werkt voor je. En geloof me, het kan dus anders. Óók in jouw situatie.

Tips van vrienden. Gratis online slaapschema’s. Insta-accounts met losse trucs en eindeloze ‘zo moet het’-lijstjes. Natuurlijk heb je al veel uitgeprobeerd. Maar een échte oplossing heb je nog niet gevonden. Precies daarom heb ik dit platform ontwikkeld. Want ik weet hoe het is.

Mijn zoontje was een huilbaby en sliep nauwelijks. Ik KON niet meer en hij belandde uiteindelijk in het ziekenhuis. Daar kreeg hij slaaptraining en was het binnen een paar dagen een ander kind. Ik was verbaasd over hoeveel hulp er eigenlijk beschikbaar bleek te zijn: kinderdokter, -fysiotherapeut, -thuiszorg, maatschappelijk werken en psycholoog. Ik kreeg een shitload aan informatie mee naar huis (slaapschema’s, handleidingen, tips & tricks, enzovoorts) en dacht: waarom weet niet IEDERE moeder dit (en vooral ook: waarom moet het zover komen?)?

Fast forward naar 2021 waarin ik de opleiding tot gecertificeerd kinderslaapcoach voor baby’s en kinderen tot 4 jaar heb afgerond waardoor ik nu, naast de ervaring, de theoretische kennis heb om jou te helpen het slaappatroon van je kind te verbeteren. OOK als je kind geen huilbaby is (of was).   

Alles wat je moet weten om je kindje te helpen beter te slapen, of je nu een newborn of een kindje van 3+ jaar hebt, je vindt het op dit platform. En dat voor slechts € 9,95 per maand!

Slaapcoach voor baby's en kinderen

vanaf € 9,95 per maand:

* Toegang tot alle informatie op het platform
voor elke fase van 0 – 4 jaar
 

* Videotrainingen

* E-guides

* Masterclasses van externe experts

* Maandelijkse Q&A’s

Doe je mee?

Compleet en simpel

Ik leer je alle ins & outs per leeftijdscategorie. Slaapregressie of moelijke fase? I got YOU!

Maandelijks opzegbaar

Je zit nergens aan vast en kunt maandelijks opzeggen (als je per se wil 😉 )

Masterclasses van experts

Het ouderschap is natuurlijk veel meer dan alles slaap! Andere experts komen ook aan het
woord over verwachtingen, voeding, mindset, peuterpubertijd, zindelijkheid, enzovoorts.

Toegankelijke modules

Geen overweldigende info maar precies dat wat je moet weten om verder te kunnen!

Vragen staat vrij!

Eens per maand kom ik online voor een (live) Q&A zodat je me al je vragen kunt stellen!

Slechts € 9,95 per maand

Voor slechts € 9,95 per maand krijg je toegang tot alle fasen in de leeftijdscategorie 0 - 4 jaar

Wat levert Slaapsucces je op?

Jij bent voorbereid op elke fase (en dat zijn er nogal wat, van 0 - 4 jaar!)

Geen stress, jij weet wat te doen in elke situatie!

Een plan van aanpak voor elk slaapprobleem; van hazenslaapjes en eindeloos wiegen tot bedtijd rekken en vroege vogeltjes

Structuur en ritme in je dagen én nachten

Blije ouders aan het woord:

Esther, zoon van 7 maanden

"We hebben een strak slaapschema gemaakt en 's nachts slaapt Boaz nu ook op zijn eigen kamertje, net als overdag. Deze kleine veranderingen zijn voor hem heel belangrijk geweest want hij slaapt nu vaste tijden en 's nachts als een roos!"

Carmen, zoon van 6 maanden

"Hij slaapt de nacht door! Als hij wakker wordt kan hij zelf weer in slaap vallen. Dutjes zijn nog niet helemaal zoals het zou moeten maar hij doet het echt goed, ondanks dat 'ie soms vroeg wakker is. Oehh, en hij slaapt zonder speen!!"

Sofie, zoon van 10 maanden

"Door kleine aanpassingen en even doorzetten slaapt mijn zoon nu zelfstandig en de nachten praktisch door. Er is nu een stabiele basis en vertrouwen dat slechte nachten uitzondering zijn en niet de regel."

Noelle, zoon van 4 maanden

"Met kleine aanpassingen veel bereikt in korte tijd. Valentijn doet al zijn slaapjes in bed én is van zijn speen af!"

Wil je lid worden?

Jouw vragen & de antwoorden

Je dient minimaal 3 maanden lid te worden dus je betaalt € 29,85. Daarna is het platform maandelijks opzegbaar.

Je kunt altijd weer opnieuw lid worden als je besluit dat je het abonnement wil opzeggen. Ik kan je alleen niet beloven dat het altijd voor deze scherpe prijs zal zijn.

Wanneer je lid blijft, blijft ook de prijs van het lidmaatschap altijd gelijk voor jou, zolang je lidmaatschap duurt.

Zeker! Dat een kindje van 4 jaar een hele andere aanpak nodig heeft dan een baby, snap jij vast ook. Een kindje van 4 rekt misschien bedtijd tot in de eeuwigheid, wil graag dat je bij het bed blijft zitten, heeft moeite prikkels van overdag te verwerken, of komt ’s nachts een aantal keer uit bed. Met een baby van 7 maanden ervaar je weer hele andere problemen, zoals hazenslaapjes, veel wakker worden ’s nachts of een vroege vogel. Daarom is de informatie binnen het platform per fase ingedeeld, want overal is een oplossing voor 😊

Stuur me even een berichtje op anne@ukkiesentukkies.nl met daarin de leeftijd van je kindje en het slaapprobleem, dan kijk ik graag met je mee wat bij je past!

Jazeker, je kunt de e-books HIER los vinden.

Het is vaak voordeliger om een lidmaatschap aan te schaffen dan de guides & courses los te kopen, maar als jij interesse hebt in één specifiek onderdeel, kun je die gewoon los kopen. 

Zo lang je lid bent van Slaapsucces hou je toegang tot alle content. Zodra je je lidmaatschap opzegt, stopt ook de toegang tot de content.

Als je iets los hebt gekocht naast je lidmaatschap, houd je natuurlijk wel gewoon toegang tot dat specifieke product.

Iets anders dat je graag wil weten? Stuur me even een mailtje via anne@ukkiesentukkies.nl.