fbpx

Guides

Ukkies & Tukkies Slaapcoaching wil ouders met kinderen tussen 0 – 4 jaar, die slaapgebrek ervaren door het ongewenste slaappatroon van hun kind, leren hoe ze hem of haar in korte tijd kunnen helpen beter te slapen, zodat het hele gezin uitgerust is. 

Deze guides helpen daar aan mee! Wil jij eerst zelf aan de slag, met duidelijk leesbare en beknopte informatie? Bestel dan hier jouw guide, die je na betaling direct in je mailbox ontvangt. 

 

Boek en layout van inhoud guide newborn

Dé ultieme guide voor de eerste 16 weken met je baby! – € 19,95

Het écht trainen van slaap is vanaf 4 maanden mogelijk, maar voor die tijd is er al wel een hele goede basis te leggen waar je heel lang plezier van gaat hebben. Dit e-book bevat, naast achtergrondinformatie en tips, daarom ook praktiche methodes om jouw kindje te helpen met een vliegende start, zodat je in alle rust ook die eerste periode kunt genieten van je kleintje!

Direct na aankoop te downloaden.

Boek met inhoud guide 2 tot 4 jarigen

Slaapsucces: dé complete guide voor 2-4 jarigen voor bedtijd zonder strijd – € 19,95

Het kan goed zijn dat je eerder nog geen slaapproblemen hebt gehad met je kindje, maar dat – sinds de peuterleeftijd bereikt is – dat opeens héél anders is. In deze guide vind je alle tips & tricks die je nodig hebt om je kindje (2 – 4 jaar oud) weer zoals vanouds te laten slapen, inclusief praktische hulpmiddelen die je direct in kunt zetten waarmee je binnen no time resultaat ziet!

Direct na aankoop te downloaden.

kaft boek met inhoud ebook slaapschema's

Slaapschema’s – voorbeeldschema’s 4 – 12 maanden –  € 9,95

 

Vraag jij je af wat een goed slaapritme voor je baby is? Zoek niet verder!

In dit e-book vind je voorbeeldschema’s voor het gehele eerste jaar, zodat jij niet meer na hoeft te denken over wakkertijden en slaapsignalen, jij volgt gewoon de schema’s. Easy peasy!

Direct na aankoop te downloaden.