fbpx
Luc 2

Slaapsucces

- Als jij en je kindje beter willen slapen -

“Slaap, kindje, slaap”

Nou, niet bepaald, want jouw kleintje lijkt helemaal niet zo into slapen. Maar je weet ook dat dat vanzelf een keer komt. Nog even doorzetten dus. Toch? 

Niet dus. Net als jouw kindje, verdien jij óók een goede nachtrust. Gewoon écht lekker slapen en uitgerust wakker worden. Dan ben je op je best en kun je weer genieten van je gezin. 

Ik dacht ook dat die gebroken nachten ‘erbij hoorden’, maar weet nu dat het anders kan. Hoog tijd om jullie slaappatroon op je eigen manier aan te pakken.

Ik help je ontdekken hoe!

‘Je moet ‘m inbakeren hoor, dat helpt’. Of: ‘Let maar op slaapsignalen, dan zie je vanzelf wat ze nodig heeft’. Wel of geen extra voeding geven? Langer laten doorslapen? Er wel of niet bij blijven om je kindje in slaap te laten vallen? 

Je bent er gewoon moe van. Van die gebroken nachten, ja. Maar ook van alles wat ‘moet’. Advies van je vrienden, de ‘top 5 must try’-lijstjes op social media, de verouderde tips van familieleden. Overweldigd ben je. En moe. 

Natúúrlijk wil je hulp. Maar wel van iemand die echt weet hoe het werkt. Iemand die naar jouw situatie luistert. Iemand die actief meedenkt en persoonlijk advies geeft voor een slaapritme dat in jullie leven past. 

Als gecertificeerd kinderslaapcoach én ervaringsdeskundige weet ik waar je behoefte aan hebt. Met mijn no nonsense aanpak boeken we binnen een week de eerste resultaten. En als jij weet dat het tijd is om er iets aan te doen, dan is ‘omdat ik het wil’ reden genoeg!

Bij 98% van mijn klanten lossen we het probleem met één gesprek op!

Maar…omdat ik weet dat soms ‘het leven’ er tussendoor komt, een terugval (door ziekte bijvoorbeeld) nooit uitgesloten is of je mij als ‘go to’ person nog even om je heen wil hebben, loop ik een maand lang met je mee! Je mag me alles vragen gedurende die tijd, zodat jij overal op voorbereid bent!

Aan de slag voor een blijvende nachtrust

Baby’s en jonge kinderen doorlopen allerlei fasen. Vooral in het eerste jaar zie je dat terug in het slaapgedrag. Heb je het net een beetje op de rit, komt er weer een tandje door. Here we go again.

In ‘Slaapsucces’ geef ik je méér dan wat tips. 

  • We onderzoeken tegen welke slaapproblemen jij aanloopt en waar ze vandaan komen. 
  • Ik geef je houvast met tips, tricks en tools die je zelf kunt uitproberen en toepassen om resultaat te boeken.
  • Je krijgt een persoonlijk slaapplan in je mail, zodat je ook na het gesprek alles rustig kunt nalezen.
  • Je kunt me alle vragen stellen die jou te binnen schieten. Want geloof me, je komt ongetwijfeld een onverwachte situatie tegen.

Jij weet dan precies wat je kunt doen om jouw kindje beter te laten slapen. Eindeloos wiegen, voeden of naast het bedje zitten, hoort er niet meer bij. Je kiddo slaapt zelfstandig en jij komt weer toe aan jezelf (en je eigen nachtrust).

Zo blij met de inzichten en fine tuning van mijn eigen ritme met mijn baby. Anne probeert echt samen te kijken naar wat past ook bij ons als ouders. Eén dag het schema toegepast in ons eigen ritme en ons hyper alerte meisje sliep al meteen van 23:00 tot 07:00, heeft ze in alle 5 maanden nog nooit gedaan. Ik ben je zeer dankbaar! ​

"Anne is super betrokken en geduldig. Ze luistert heel goed en komt met fijne adviezen. Ook is het fijn dat er “plan b adviezen zijn” zodat je weet wat je kunt proberen als het een niet lukt. Je kunt mailen als je nog vragen hebt en krijgt dan snel antwoord, heel fijn! Er begint nu langzaam regelmaat en structuur in te komen bij ons."

Een gezond slaappatroon, zeg je?

Ja, dat durf ik hardop te zeggen. En dan zeg ik ook maar meteen: je verdient het. Klaar met die eeuwige ‘dit hoort erbij’. Het is oké om te zeggen dat een situatie niet ‘normaal’ is. Het is oké om eerlijk te zijn over de moeilijke kanten van het ouderschap

Vind jij het helemaal fijn als je kindje elke nacht bij je slaapt: you do you! Maar laat je niet vertellen wanneer een probleem erg genoeg is. Als je een situatie graag anders ziet, wéét dan dat het ook anders kan. Een gezond slaappatroon van je kindje is gewoon haalbaar.

Ik keek enorm uit naar de komst van mijn zoontje. Toen hij er eenmaal was, viel dat even tegen. Een huilbaby die, wat ik ook deed, niet rustig te krijgen was. Mijn zelfvertrouwen? Dikke deuk. Op deze manier is het ‘moederen’ helemaal niet leuk. Frustratie, op je tenen lopen. Soms voelt het alsof je geen leven hebt. 

Uiteindelijk werd mijn zoontje opgenomen in het ziekenhuis voor slaaptraining (en veranderde hij in een heerlijk kind, waar ik van kon genieten!). Maar zover hoeft het bij jou niet te komen. Wél snap ik dat het spannend is om je kwetsbaar op te stellen en om hulp te vragen. 

Daarom hoor ik vaak dat mijn no nonsense aanpak werkt. Ik denk met je mee en ben niet per se streng. Jouw situatie en persoonlijke wensen staan voorop. Ik help je met alle kennis en kunde die ik als gecertificeerd kinderslaapcoach te bieden heb. 

Maar je moet wel willen.

Psst.. je weet zelf ook wel dat je toe bent aan de volgende stap toch?

Je wilt graag..

..persoonlijk advies, tips en trucs van een expert die ze afstemt op jouw situatie? 

..een concreet slaapplan voor jouw kindje dat blijvend resultaat oplevert?

..een deskundige die goed bereikbaar is en snel reageert op jouw vragen en twijfels?

Wist ik wel! En dat is precies waar ‘Slaapsucces’ jou bij helpt.

Onze baby sliep al maanden niet meer in haar eigen bed en gilde de hele boel bij elkaar 's nachts. Van Anne kregen we een duidelijk schema met bijbehorende instructies en tips om dit te verhelpen. Na 2 nachten al een wereld van verschil en toen wij vragen/opmerkingen hadden was Anne altijd beschikbaar. We zijn je enorm dankbaar voor je duidelijke hulp en het uiteindelijke resultaat.

We hebben met Anne een afspraak gemaakt omdat onze zoon van nu 5 maanden slecht sliep. Overdags hele korte dutjes en in de nacht vaak wakker. Anne heeft ons duidelijke handvatten gegeven en aanpassingen in de manier van het in slaap vallen, waardoor we binnen 24 uur al vooruitgang boekten. Zelfs de speen is weg! We hebben nu een zoon die heerlijk slaapt. Hij is daardoor nog vrolijker en wij ook! Wat een verademing 🙂 ​

Daarmee krijg jij:

  • Drie 1-op-1 sessies met mij;
  • Een concreet slaapplan voor je kindje per mail, om alles rustig na te lezen;
  • De mogelijkheid om alle vragen te stellen die je hebt;
  • Extra houvast met tips en tools voor de toekomst;
  • Binnen een week de eerste zichtbare resultaten van een betere nachtrust. 


Prijs: € 347,-

En weet je, ik denk zelfs dat je verbaasd zult zijn. Van hoeveel impact deze stap gaat maken. Je geniet weer van je eigen tijd, de rust en de gezelligheid van je gezin. Besef: dat is meer waard dan blijven aanrommelen en ‘maar wat doen, want dat doet iedereen’.  

Het gaat er niet om hoe het MOET, maar om hoe het in JOUW LEVEN past.

 

Genieten van je gezin met quality time, rust en gezelligheid

 

Een slaapritme dat in jullie leven past

 

Een persoonlijke aanpak die voor jou werkt

 

Binnen een week de eerste resultaten!


Een gesprek, wekenlang vragen stellen + een evaluatie

 

Advies, tips en houvast van een expert met ervaring

Veelgestelde vragen

Hoe ga jij te werk?
Naar aanleiding van een door jouw ingevulde vragenlijst, stel ik een gepersonaliseerd slaapplan op. Ik ken vele technieken waarop je jouw kindje kunt helpen slapen en we bekijken welke het beste bij jou en jouw wensen past. Het is belangrijk dat jij je hier fijn bij voelt, want jij moet ook achter dit advies staan om het goed uit te kunnen voeren.

Vanaf welke leeftijd kun je slaaptraining doen?
Slaapcoaching kan vanaf 4 maanden, vanaf deze leeftijd kun je bepaalde technieken toepassen. Wanneer je baby jonger is dan 4 maanden maar je toch graag hulp wilt bij het slapen van je baby, is er een newborn-sessie, waarbij ik je alle tips & tricks geef om een goede basis te leggen voor jouw baby.

Betekent slaaptraining dat ik mijn kind moet laten huilen?
Nee, zeker niet. Ik werk met verschillende technieken en we kijken samen welke het beste bij jou past. Bedenk je wel dat er altijd wat tranen bij komen kijken, al is het maar omdat jouw kindje moet wennen aan de nieuwe situatie en dit zal uiten door te huilen. We laten jouw kindje echter niet alleen, huilend.

Ik geef borstvoeding, is dat een probleem?
Neehoor, of je kindje nu fles- of borstvoeding krijgt, maakt niets uit voor slaaptraining. 

Hoe lang duurt de coaching?
Na ons gesprek ga je zelf aan de slag. Hoe consequent jij bent heeft natuurlijk invloed op het resultaat. Daarnaast hangt het ook af van de gekozen methode en persoonlijkheid van je kindje, maar 98% van mijn klanten heeft aan 1 gesprek genoeg en ziet binnen enkele dagen resultaat.

In welke regio werk je?
De slaapcoaching vindt online plaats, dus ik werk in heel Nederland.

© 2020-2022 All rights Reserved. Design by Elivado