Ben jij nieuwsgierig naar wat er ├ęcht in het hoofdje van jouw kind omgaat?

Ik snap je helemaal! Als ouder wil je graag weten wat er in dat kleine koppie speelt. Daarom is een Luisterkindafstemming precies wat je nodig hebt.

Wat is een Luisterkindafstemming?

Een Luisterkindafstemming biedt je een uniek inkijkje in de gedachten en behoeften van je kind. Je krijgt een gepersonaliseerd document, afgestemd op de unieke persoonlijkheid van jouw kind. Hierdoor krijg je als ouder waardevolle inzichten in wat er speelt. Van slaapgewoonten tot eetvoorkeuren, driftbuien tot faalangst; een Luisterkindafstemming biedt praktische inzichten die je helpen bij dagelijkse uitdagingen. Zie het als een handleiding voor het ouderschap, speciaal voor jouw kind geschreven.

Wat kun je verwachten?

  • Praktische inzichten: Ontdek tips die je direct kunt toepassen.
  • Dieper begrip: Krijg helderheid over de emoties en behoeften van je kind.
  • Hechtere band: Versterk de relatie met je kind.

Zij gingen je voor:

Veelgestelde vragen

1. Hoe werkt een Luisterkindafstemming precies?

Ik stem me energetisch af op jouw kind en maak contact op een dieper niveau. De inzichten die ik ontvang, schrijf ik op in een gepersonaliseerd document. Dit document helpt jou als ouder om je kind beter te begrijpen en te ondersteunen.

2. Hoe lang duurt het voordat ik de afstemming ontvang?

Na het aanleveren van de benodigde gegevens ga ik meteen aan de slag. Binnen twee weken ontvang je de complete Luisterkindafstemming in je mailbox. Dit geeft mij de tijd om zorgvuldig en grondig te werk te gaan en op het juiste moment af te stemmen op je kind.

3. Is een Luisterkindafstemming geschikt voor alle leeftijden?

Ja, een Luisterkindafstemming is geschikt voor alle leeftijden. Wanneer je een afstemming aanvraagt voor iemand boven de 10 jaar of een volwassene, moet de persoon zelf ook toestemming geven.