fbpx
Luc 2

Het Gezinstraject

- Slaap en rust, minder stress en méér plezier voor iedereen in het gezin -

“Slaap, kindje, slaap”

Nou, niet bepaald, want jouw kleintje lijkt helemaal niet zo into slapen. Maar je weet ook dat dat vanzelf een keer komt. Nog even doorzetten dus. Toch? 

Niet dus. Net als jouw kindje, verdien jij óók een goede nachtrust. Gewoon écht lekker slapen en uitgerust wakker worden. Dan ben je op je best en kun je weer genieten van je gezin. 

Ik dacht ook dat die gebroken nachten ‘erbij hoorden’, maar weet nu dat het anders kan. Hoog tijd om jullie slaappatroon op je eigen manier aan te pakken.

Ik help je ontdekken hoe!

‘Je moet ‘m inbakeren hoor, dat helpt’. Of: ‘Let maar op slaapsignalen, dan zie je vanzelf wat ze nodig heeft’. Wel of geen extra voeding geven? Langer laten doorslapen? Er wel of niet bij blijven om je kindje in slaap te laten vallen? 

Je bent er gewoon moe van. Van die gebroken nachten, ja. Maar ook van alles wat ‘moet’. Advies van je vrienden, de ‘top 5 must try’-lijstjes op social media, de verouderde tips van familieleden. Overweldigd ben je. En moe. 

Natúúrlijk wil je hulp. Maar wel van iemand die echt weet hoe het werkt. Iemand die naar jouw situatie luistert. Iemand die actief meedenkt en persoonlijk advies geeft voor een slaapritme dat in jullie leven past. 

Als gecertificeerd energetisch kinderslaapcoach én ervaringsdeskundige weet ik waar je behoefte aan hebt. Met mijn praktische en energetische aanpak boeken we binnen een week de eerste resultaten. En als jij weet dat het tijd is om er iets aan te doen, dan is ‘omdat ik het wil’ reden genoeg!

Bij 98% van mijn klanten lossen we het slaapprobleem met één gesprek op!

Maar…omdat ik weet dat soms ‘het leven’ er tussendoor komt, een terugval (door ziekte bijvoorbeeld) nooit uitgesloten is of je mij als ‘go to’ person nog even om je heen wil hebben, loop ik twee maanden lang met je mee! Je mag me alles vragen gedurende die tijd, zodat jij overal op voorbereid bent én we hebben verdiepende sessies om ervoor te zorgen dat het échte probleem tackelen en oplossen!

Aan de slag voor een blijvende nachtrust

Baby’s en jonge kinderen doorlopen allerlei fasen. Vooral in het eerste jaar zie je dat terug in het slaapgedrag. Heb je het net een beetje op de rit, komt er weer een tandje door. Here we go again.

In het Gezinstraject geef ik je méér dan wat tips.

 • We onderzoeken tegen welke slaapproblemen jij aanloopt en vooral ook: waar ze vandaan komen.
 • Ik geef je houvast met tips, tricks en tools die je zelf kunt toepassen om resultaat te boeken.
 • Je krijgt een persoonlijk slaapplan in je mail, zodat je ook na het gesprek alles rustig kunt nalezen.
 • Je kunt me alle vragen stellen die jou te binnen schieten. Want geloof me, je komt ongetwijfeld een onverwachte situatie tegen.
 • We richten ons ook op jullie als gezin, hoe jullie samenleven en wat jullie nodig hebben.

We versterken jouw vertrouwen en gemoedsrust als ouder en je komt weer toe aan jezelf (en je eigen nachtrust). Het resultaat? Meer slaap, meer rust, minder stress en meer plezier voor iedereen in het gezin.

Zo blij met de inzichten en fine tuning van mijn eigen ritme met mijn baby. Anne probeert echt samen te kijken naar wat past ook bij ons als ouders. Eén dag het schema toegepast in ons eigen ritme en ons hyper alerte meisje sliep al meteen van 23:00 tot 07:00, heeft ze in alle 5 maanden nog nooit gedaan. Ik ben je zeer dankbaar! ​

"Anne is super betrokken en geduldig. Ze luistert heel goed en komt met fijne adviezen. Ook is het fijn dat er “plan b adviezen zijn” zodat je weet wat je kunt proberen als het een niet lukt. Je kunt mailen als je nog vragen hebt en krijgt dan snel antwoord, heel fijn! Er begint nu langzaam regelmaat en structuur in te komen bij ons."

Meer slaap binnen enkele dagen, zeg je?

Ja, dat durf ik hardop te zeggen. En dan zeg ik ook maar meteen: je verdient het. Klaar met die eeuwige ‘dit hoort erbij’. Het is oké om te zeggen dat een situatie niet ‘normaal’ is. Het is oké om eerlijk te zijn over de moeilijke kanten van het ouderschap

Vind jij het helemaal fijn als je kindje elke nacht bij je slaapt: you do you! Maar laat je niet vertellen wanneer een probleem erg genoeg is. Als je een situatie graag anders ziet, wéét dan dat het ook anders kan. Een gezond slaappatroon van je kindje is gewoon haalbaar.

Ik keek enorm uit naar de komst van mijn zoon (2018). Toen hij er eenmaal was, viel dat even tegen. Een huilbaby die, wat ik ook deed, niet rustig te krijgen was. Mijn zelfvertrouwen? Dikke deuk. Op deze manier is het ‘moederen’ helemaal niet leuk. Frustratie, op je tenen lopen. Soms voelt het alsof je geen leven hebt. 

Maar ik ken de andere kant ook: mijn dochter (2023) was een heerlijk relaxte baby en sliep en slaapt nog steeds als een roosje. Nooit gedoe of moeilijk en dat vanwege mijn bewezen aanpak. Het kan dus écht!

En ik wil dat ook voor jou! Wél snap ik dat het spannend is om je kwetsbaar op te stellen en om hulp te vragen. 

Daarom hoor ik vaak dat mijn praktische én energetische aanpak werkt. Ik denk met je mee en ben niet per se streng. Jouw situatie en persoonlijke wensen staan voorop. Ik help je met alle kennis en kunde die ik als gecertificeerd energetisch kinderslaapcoach te bieden heb. 

Maar je moet wel ECHT willen.

Psst.. je weet zelf ook wel dat je toe bent aan de volgende stap toch?

Je wilt graag..

..persoonlijk advies, tips en trucs van een expert die ze afstemt op jouw situatie? 

..een concreet slaapplan voor jouw kindje dat blijvend resultaat oplevert?

..een deskundige die goed bereikbaar is en snel reageert op jouw vragen en twijfels?

..iemand die naar jullie hele gezin kijkt, zodat we de échte boosdoeners vinden en aanpakken?

Wist ik wel! En dat is precies waar ik je bij help!

Onze baby sliep al maanden niet meer in haar eigen bed en gilde de hele boel bij elkaar 's nachts. Van Anne kregen we een duidelijk schema met bijbehorende instructies en tips om dit te verhelpen. Na 2 nachten al een wereld van verschil en toen wij vragen/opmerkingen hadden was Anne altijd beschikbaar. We zijn je enorm dankbaar voor je duidelijke hulp en het uiteindelijke resultaat.

We hebben met Anne een afspraak gemaakt omdat onze zoon van nu 5 maanden slecht sliep. Overdags hele korte dutjes en in de nacht vaak wakker. Anne heeft ons duidelijke handvatten gegeven en aanpassingen in de manier van het in slaap vallen, waardoor we binnen 24 uur al vooruitgang boekten. Zelfs de speen is weg! We hebben nu een zoon die heerlijk slaapt. Hij is daardoor nog vrolijker en wij ook! Wat een verademing 🙂 ​

Hoe zou het zijn?

Fast forward naar een paar maanden verder. Stel je eens voor hoe jouw gezin er dan uitziet. Gelukkig, ontspannen, blij. Alles wat jij nu zo graag wil maar niet weet hoe je daar komt. Ga je het alleen proberen en nog wat aanmodderen? Of ben je klaar voor verandering?

 

Wat krijg je dan precies?

 • Vier 1-op-1 sessies met mij;
 • Een concreet slaapplan voor je kindje per mail, om alles rustig na te lezen;
 • De mogelijkheid om alle vragen te stellen die je hebt;
 • Extra houvast met tips en tools voor de toekomst;
 • Binnen een week de eerste zichtbare resultaten van een betere nachtrust.
 • Een oplossing voor wat er écht onder het slaapprobleem zit, zodat we een eventuele terugval kunnen voorkomen en oplossen wat er verder nog speelt.


En weet je, ik denk zelfs dat je verbaasd zult zijn. Van hoeveel impact deze stap gaat maken. Je geniet weer van je eigen tijd, de rust en de gezelligheid van je gezin. Besef: dat is meer waard dan blijven aanrommelen en ‘maar wat doen, want dat doet iedereen’.

Het gaat er niet om hoe het MOET, maar om hoe het in JOUW LEVEN past.

Genieten van je gezin met quality time, rust en gezelligheid


Een slaapritme dat in jullie leven past


Een persoonlijke aanpak die voor jou werkt

 

Binnen een week de eerste resultaten!


Een aanpak voor het hele gezin, zodat iedereen weer een goede nachtrust krijgt.


Advies, tips en houvast van een expert met ervaring

Veelgestelde vragen

Ik vind het spannend omdat ik niet weet wat me precies te wachten staat. Hoe ga je te werk?
Weet je, dit traject is ontworpen om jou en je gezin te ondersteunen! We werken stap voor stap samen en ook echt mét elkaar. Ik ben er om je te begeleiden en te helpen en zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat het voor jou goed en veilig voelt. Het belangrijkste is namelijk dat jij je er fijn bij voelt, want jij moet ook achter mijn advies staan om het goed uit te kunnen voeren.

We hebben al veel geprobeerd maar niets heeft echt geholpen. Waarom zou dit anders zijn?
Ik snap je twijfels helemaal. Het is heel frustrerend als je het gevoel hebt dat je alles al hebt geprobeerd en toch niet de resultaten ziet die je wilt. Dat betekent niet dat er geen oplossing is, maar misschien heb je gewoon nog niet de juiste aanpak gevonden die voor jou en je gezin werkt. Zelf geloof ik 100% in de combinatie van praktische handvaten en energetisch werk. Dus wie weet is dit traject precies de frisse benadering die nodig is om die doorbraak te creëren waar je naar op zoek bent! Ik wil in elk geval graag samen met je kijken of dit traject wél kan werken voor jou.

Vanaf welke leeftijd kun je slaaptraining doen?
Slaapcoaching kan vanaf 4 maanden, vanaf deze leeftijd kun je bepaalde praktische technieken toepassen. Is jouw kindje jonger maar wil je heel graag aan de slag met een goede basis? Stuur me dan even een berichtje op anne@ukkiesentukkies.nl en ik kijk met je mee!

Betekent slaaptraining dat ik mijn kind moet laten huilen?
Nee, zeker niet. Ik werk met verschillende technieken en we kijken samen welke het beste bij jou past. Bedenk je wel dat er altijd wat tranen bij komen kijken, al is het maar omdat jouw kindje moet wennen aan de nieuwe situatie en dit zal uiten door te huilen. We laten jouw kindje echter niet alleen, huilend.

Ik geef borstvoeding, is dat een probleem?
Neehoor, of je kindje nu fles- of borstvoeding krijgt, maakt niets uit voor slaaptraining. 

Hoe lang duurt de coaching?
Na ons eerste gesprek ga je zelf aan de slag met het persoonlijke plan. Hoe consequent jij bent heeft natuurlijk invloed op het resultaat, maar doorgaans zie je binnen een paar dagen al veel veranderen! Daarnaast hebben we nog een aantal sessies én loop ik 2 maanden met je mee dus indien nodig schaven we gaandeweg nog bij.

In welke regio werk je?
De slaapcoaching vindt online plaats, dus ik werk in heel Nederland.

© 2020-2022 All rights Reserved. Design by Elivado